סיפורה של סבתי מזל חדידה

הצטלמתי עם סבתי בביתה.
אני סבתי וסבי ביום ההולדת שלי.
סיפור ילדותה של סבתי

שמי מזל חדידה אני בת 73 נולדתי בארץ ישראל בעיר טבריה בתאריך 9.5.51, להוריי המקסימים קראו רחל ודוד חדידה ז"ל שניהם עלו מארץ מצרים והגיעו לארץ בעזרת עליית הנוער. יש לי 8 אחים מקסימים ששמם {כולל אותי}: מזל {אני},אסתר, יפה, יעקב, יעל, ניסים, עופר, ולימור.

אני גדלתי בעיר חולון בשכונת ג'סי כהן ולמדתי ביסודי "ויצמן" ובתיכון למדתי בתיכון "קידום".

המשחקים ששיחקתי בילדותי עם חברים הם: מחניים, קלאס, חמש אבנים עם גרעיני מישמש, דוקים, סובלנות, דמקה, גומי, חבל, ועוד

אחרי לימודי בבית ספר ובתיכון בגיל 19 הייתי אמורה להתגייס, אבל מכיוון שהתחתנתי בגיל 19 לא התגייסתי לצבא ישראל. את בעלי ניסים הכרתי בדיסקוטק כשהייתי בת 18.

עיסוקי היה תפירה שהיה עסק משפחתי של אבא שלי, לאחר כמה שנים הגשתי מועמדות לבנק ישראל ואחרי מבחנים התקבלתי לסניף בנק איגוד בתל אביב, ולאחר שעבדתי שם 34 שנים יצאתי לפנסיה מוקדמת.

יש לי ארבעה ילדים, 3 בנות ובן אחד שכולם מקסימים ואני אוהבת אותם מאוד.

בלידתי הראשונה הייתי בת 21 זה היה בשנת 1972 ילדתי את ביתי הבכורה גלית.

בלידתי השנייה ילדתי בגיל 23 בשנת 1974 ילדתי את ביתי טליה.

בלידתי השלישית ילדתי בגיל 27 בשנת 1978 ילדתי את שלי.

ובלידתי האחרונה ילדתי בגיל 34 בשנת 1985 ילדתי את קובי הבן היחיד ובן זקונים של המשפחה.

וכשנולד הנכד הראשון שלי אני הייתי בת 39 והייתי כל כך מאושרת ברמה שהרגשתי כאילו אני ילדתי!

אני הייתי בתנועת נוער שקוראים לה "השומר הצעיר" היינו עושים שם כל מיני פעילויות כגון: משחקי חברה טיולים סדנאות ומשהו איחד שאני זוכרת משם וממש הייתי אוהבת זה שהיינו משחקים חמור חדש ושהיינו הולכים לקטוף סברסים.

הזוית האישית

נועה: היה לי מאוד כיף לשמוע את סיפורה של סבתי ואני בטחה שגם לה היה כיף לספר לי אני מאחלת לה עד 120 של חיים טובות ובריאות אוהבת אותך המון.

גוגואים
גוגואים זה גלעין של מישמיש