עלייתה של עדנה לישראל

אישה יקרה, עדינה וצנועה
אישה אהובה ויקרה
החפץ היקר לי מכל

עדנה נולדה בשנת 1936 בעיר קרמשה שבפרס, היא היום אירן. היא הייתה אחות אחת לפני האחרון ואחריה נולד עוד אח אחד. היא עלתה לישראל בגיל 16 בשנת 1950.

ושבעת אחיה נשארו בפרס הם עלו דרך מטוס. היא עלתה לארץ בעקבות הפחד מהערבים בפרס ובעקבות זה הם ברחו בלילה למטוס.לאחר מכן שעדנה הגיע לארץ הם התיישבו ברמתיים. אחר כך היא התחילה לעבוד אצל אמא של אריק שרון היא ניקתה לה את הבית קנתה לה אוכל ניקתה את הלול של התרנגולות…אמא של אריק שרון הביא לעדנה ביצים וחלב ועופות וכסף וירקות..עדנה מאוד אהבה לעבוד אצל  משפחת שרון היא הרגישה שאמו של אריק שרון הייתה כמו אמה היא נורא אהבה אותה ואמו של אריק פרנסה את עדנה ומשפחתה…
עדנה מספרת: "כשאני ובעלי היינו חברים אז קניתי לו טבעת גדולה שרשום על הטבעת את שמו(חביב).אני קניתי לו את הטבעת בגיל 15 וקניתי את הטבעת בכסף שלי שקיבלתי מהעבודה במשק אצל ורד שרון. בעלי נפטר ועכשיו אני שומרת אותה טוב טוב מפני גנבים ואני לא אתן את הטבעת לאף אחד. הטבעת מאוד חשובה לי כי זה מזכרת מבעלי חביב ז"ל.

חווה חקלאית
חווה חקלאית היא צורת התיישבות המתבססת על חקלאות בה מתגוררים בדרך כלל בני משפחה אחת, המעבדים שטחי קרקע נרחבים, בדרך כלל בעזרת עובדים שכירים. אדם העוסק בחקלאות מכונה איכר. בחווה חקלאית מספר מבני מגורים בודדים המשמשים לבעלי המקום ולעובדיהם. החוות מתבססות בדרך כלל על ענפי חקלאות בודדים. קיימות חוות לגידול חיות משק: פרות וצאן להפקת חלב ומוצריו ובשר,

”לעולם לא אתן את הטבעת לאף אחד זו מזכרת מבעלי“