סבא חיים גולדהר מספר את תולדות המשפחה

אופק וחיים בתמונה משותפת
טיול עם אשתי לעתיד ברכבל בראש הנקרה
משפחתי בזמן מלחמת עולם השנייה

בזמן מלחמת עולם השנייה משפחתי ברחה לרוסיה שם עברו עליהם שש שנים של  נדודים עבודה קשה ושמריה על קשר משפחתי בין אחים ואחיות והורים לאחר המלחמה חזרו לפולין.

נולדתי בשנת 1949. בשנת 1957 עלינו לישראל השתקענו בחיפה. אבא עבד בטכניון גרנו בקרית אליעזר למדתי בבית ספר דרור ותיכון קרית שפרינצק בין השנים 1967 – 1970 שירתתי בצבא לאחר הצבא התקבלתי לעבוד בבתי זיקוק. התחתנתי בשנת 1973 עם ציפי שהייתה מורה. נולדו לנו שתי בנות רויטל וגלית. רויטל למדה משפטים בקנדה וגלית למדה פיזיותרפיה.

בנערותי הייתי ספורטאי ושיחקתי בכדורסל ובכדורגל. עד גיל הצבא שיחקתי בנוער של הפועל חיפה בכדורגל. יצא לי להתאמן עם שחקנים מפורסמים מקבוצת הבוגרים. עם גיוסי לצבא לא עסקתי בספורט. לאחר הצבא במסגרת עבודתי בבתי זיקוק שיחקתי כדורסל בליגה למקומות עבודה, זכינו בכמה אליפויות. בשנת 1984 התחלתי לשפוט במשחקי כדורסל נהנתי מאוד מהשיפוט ולאחר מספר שנים מפאת גילי פרשתי משיפוט.

סבי בצעירותו ברכבל בראש הנקרה

%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%94%d7%a8-2

הזוית האישית

סבא חיים לנכדו אופק: מאחל בריאות ושתלמד ותנצל את הזדמנות שקבלת ללמוד בבית ספר יעדים ושתרכוש מקצוע לעתיד ולחיים. המון בריאות ושמחה.

מפאת גילי
הכללים של איגוד השופטים מורים על פרישה משיפוט בגיל 46