סבתא פרי מספרת לי סיפור מעברו של אבי עופר

אני וסבתא במפגש במסגרת הקשר הרב דורי
סבתא בחתונתה
רחלי אחות מיוחדת לאבא

סבתא פרי סיפרה לי סיפור מרגש על חברות יפה של אבי עופר עם חברתו רחלי בילדותם.

"לפני למעלה מ-51 שנה היא התחתנה ועברה מהמרכז והצפון לגור בבאר שבע. החיים בבאר שבע היו נפלאים ושונים הרבה זוגות צעירים עם ילדים. גידלנו את הילדים שלנו ביחד. בקומת הכניסה של דירתי גרה משפחת פרקש ולהם שלוש בנות. הצעירה מבניהן הייתה רחלי.

כשילדתי את בני בכורי עופר (אבא של רועי), רחלי החליטה שהוא יכול להיות גם האח הקטן שלה. היא בלתה שעות רבות בביתי וכך הם גדלו ביחד." אבא שלי עופר היה כמו אח בשבילה. יחד הם חלקו משחקים וחברים. אבא היה צעיר מרחלי ב 5 שנים.

%d7%a8%d7%97%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%90%d7%a8-%d7%a9%d7%91%d7%a2-1

בתמונה מצולמים אבא שלי ורחלי מתוך ספר תיעוד

רחלי הייתה כמו אחות בשבילו, היא טיפלה בו במסירות רבה כאילו היה אחיה הביולוגי. עזרה לו להתלבש, הקריאה לו סיפורים, האכילה אותו ויחד רכבו על אופניים. שיחקו הרבה ברחוב ,כי כך היה נהוג באותן שנים.

רחלי מבאר שבע הייתה חווית ילדות של אבי עופר

בשנת 1974, סבא סבתא ואבי עופר עברו לחיפה. הקשר עם רחלי ומשפחתה נשמר דרך טלפון וביקורים משותפים בערך עוד כשלוש שנים. אמא של רחלי שמרה על קשר טלפוני עם סבתא פרי עד היום. לצערנו הרב, בתאריך 12.2016 רחלי נפטרה ממחלה קשה.

זה אחד מהסיפורים שהעבירה לי סבתא פרי על בנה הבכור עופר.

רועי: מאוד נהנתי לשמוע את הסיפורים המרגשים של סבתא. אני מאחל לה בריאות ושתחייה עד מאה ועשרים.