סיפור חיי על קצה המזלג

אני ומשפחתי

נולדתי בטוניס בשנת 1947. כשעליתי הייתי בת שנתיים הגענו לישראל והתיישבנו ליד עפולה. גרנו באוהלים חצי שנה, אחר כך עברנו לטבריה. למדתי בגן בטבריה שנה אחת  ואחר כך עברנו לבית הספר בית יעקב. סיימתי ללמוד בכיתה ח' והמשכתי ללמוד בבית ספר מקצועי.
יותר מאוחר הכרתי את בעלי והתחתנתי. נולדו  לי 4 ילדים. לבת הגדולה יש חמישה ילדים, לבן השני שני ילדים, ולבת השלישית ארבעה ילדים, הבן האחרון גר איתי בבית. הייתי מטפלת בילדים מאז שהתחתנתי. הפסקתי את הטיפול בילדים לפני כ-9 שנים בעקבות מחלת בעלי.
אני רוצה לספר קצת על נכדיי. הנכדה הגדולה שלי בת 26, היא התחתנה לפני שנתיים וחגגנו לה חינה מיוחדת. גם החתונה היתה מרגשת מאד. היום היא בהריון וצריכה ללדת.הנכד השני לומד ועובד, הנכדה השלישית בת 20 עובדת היום בקופת חולים והנכדה הרביעית בת 18 בשירות לאומי בבית משפט והנכדה הקטנה בת 10 לומדת בבית ספר דתי בכיתה ד'.
הנכדים שלי הם כל עולמי ואני מאושרת כל כך לפגוש אותם ולפנק אותם.

כבד את אביך ואת אמך