סיפורי סבא וסבתא

סבא סבתא ואני
סבא בוריס וסבתא לודמילה
הסיפורים של סבא וזבתא שלי ברוזיה

סבא בוריס שלי סיפר לי, כשהיה קטן הוא ואח שלו הלכו לאסוף קרשים לבית ביער והם הלכו לאיבוד. זה היה סתיו והיה מאוד קר וכל היער היה ביצה עם המון יתושים ואז אחרי כמה שעות הם הצליחו לצאת מהיער ומצאו את עצמם בכפר אחר בלילה.

סבא וסבתא שלי בצעירותם

11-5-768x431

כשאני ואחותי קרן היינו קטנים, סבא לימד אותנו בשיטה מיוחדת שלו לקרוא וללמוד בשפה רוסית ובזכותו אנחנו יכולים לקרוא ולדבר ברוסית.

סבתא שלי סיפרה לי כשהיתה ילדה קטנה היא נסעה במשאית עם הוריה, על האגם הקפוא, והנהג אמר שעומק הקרח הוא מטר וחצי והוא שקוף, סבתא שלי מאוד נבהלה ופחדה שהקרח ישבר כי המשאית הייתה מאוד כבדה. בילדותה הייתה גרה בכפר מאוד קטן עם משפחתה והאווירה היתה פשוטה, היא אף פעם לא רבה עם שני אחיה.

אני עם סבא וסבתא

13-768x431

בשנת 1948 משפחתה והיא עברו לעיר. שם היא סיימה 7 שנות לימוד בבית הספר לבנות והיו לה הרבה חברות. אחרי בית הספר עברה לקולג' ברפואה ועבדה כמיילדת. סבתא אהבה לרקום, בחורף להחליק על הקרח, סקי ולקרוא ספרים. בילדותה שיחקה עם חבריה מחבואים וכדור-עף.

אלון משתתף השנה בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם סבא וסבתא

שטו תביו אמייה?