סבא מנחם והמשפחה

חתונתו של סבי מנחם

סבא התגייס לצבא ושם הוא שירת בחל השריון שבנגב.
אחרי הצבא הוא הלך לעבוד ולגור בקדימה.
לאחר מכן, סבא עבר לגור בעין ורד ושם הוא התחתן עם אסתר סבתי (אימא של אימא שלי).
נולדו להם  ילדים:
טובה שהיא בת 50 היום עם שתי בנות רונה ואניה, טובה התחתנה עם משה והולידה את רונה שעכשו היא בת 16 ואחר כך את הבת השניה- אניה.
יפעתשהיא בת 43, התחתנה  עם ערן, והולידה את עתליה הגדולה בת 12, אחריה אותי יעל בת 9 וחצי ואחרי את עדי בת הארבע וחצי.

התחתן עם דפנה ועם נוגה שהיא בת שלוש וחצי.

ירון שהוא בן 37.

טובה נולדה בתאריך 11.11.1963 ואחרי זה היא התחתנה עם משה והולידה את רונה בת ה  – 16 ואחר כך היא התגרשה והכירה את איזי ואז הולידה את אניה. אניה נולדה בתאריך יום ה' באמצא ינואר.

יפעת נולדה בתאריך 14 לינואר 1970 והתחתנה עם ערן (אבי) ואז הולידה 3 בנות הראשונה היא עתליה, בת 12 בכיתה ז' בבית הספר גוונים בקדימה ואחריה אותי יעל, בת 9 וחצי בכיתה ד' בבית הספר ניצני השרון בקדימה  ואחרי יש את עדי, בת 4 וחצי בגן כלנית. אימא שלי עובדת כמורה להסטוריה בבית הספר הדסים שליד אבן יהודה. אבי עובר כמהנדס למחשבים.

ערן נולד שלוש שנים אחרי יפעת (אימא שלי) והתחתן עם דפנה שהולידה את נוגה שהיא בת 4. היא הולכת לגן ולפעמים סבא שלי וסבתא שלי מחזירים אותה לבית שלהם בעין ורד.

ירון נולד 4 שנים אחרי ערן והוא עובר בסנו והוא עדיין לא התחתן. הוא בן 37 וגר בכפר סבא .

החיים שלהם כמשפחה:
בימים שהילדים היו כבר גדולים הם היו מגדלים וקוטפים תותים, וטפלו בפרדסים. סבתי נסעה עם טובה לרומא כי שם גרה דורה, שהיא דודה של סבתא שלי, שטובה הייתה בת בסביבות גיל 40.
אימא שלי גם קטפה תותים וגם מיינה את התותים וכל המקום הזה היה שייך לסבי, שהשגיח על הקטיף בפרדס זה. פעם אחת ירון נעלם להם לכמה שעות והוא הלך בין השורות שהיו של עגבניות שהיה שייך לסבי. ירון היה ילד קצת שובב הוא לא רצה ללכת לגן ובסוף הוא הלך לגן כמו ילד גדול.

הישוב קדימה
המושבה קדימה שוכנת דרומית-מזרחית לנתניה וצפונית לכפר סבא, מזרחית לכביש 4. בינה לבין צורן מפריד יער קדימה.

”ימים שהילדים היו כבר גדולים הם היו מגדלים וקוטפים תותים, וטפלו בפרדסים.“