לומדים בכל גיל

שושנה, רון ויונתן בבית ספר
שושנה בצעירותה
אני אוהבת ללמוד דברים חדשים ואני מתכננת לבלות וללמוד עד גיל 120 שנה.
זאת השנה השניה שאני משתתפת בתכנית ה"קשר הרב דורי". בשנה שעברה העליתי את סיפור עליתי לארץ.
אני בת 79 וממשיכה ללמוד כל הזמן. הפעם אני רוצה לשתף בסיפור כיצד למדתי לשחות ?
תמונה 1
הבן שלי מורה לחינוך גופני ומלמד מבוגרים גם שחיה. באחד השיעורים קיבלנו פקודה לקפוץ מהמקפצה. כולם פחדו לקפוץ ואני קפצתי מהמקפצה. שאלתי את עצמי מה יכול לקרות, קפצתי וכולם מחאו לי כפיים. כך המשכנו בשיעורים מדי יום.
תמונה 2
ביום השלישי קפצתי שוב למים והפעם על הבטן, שקלתי 90 קילו והנפילה הייתה כואבת, קיבלתי מכה בחזה ובבטן. שאלו אותי- אם לא למדתי לקח?
אירוע זה גרם לי לפחד במשך תקופה ארוכה, פחדתי לשחות, אולם בהמשך התגברתי על הפחד ונרשמתי לקאנטרי קלאב ואני ממשיכה לשחות.
זוהי הזדמנות להודות לבני מורה לחינוך גופני בבית הספר שעזר לי ועודד אותי ללמוד לשחות. כמובן שקיבלתי תעודה של בוגרת קורס שחיה.
ותודה חמה לשני התלמידים מבית ספר חשמונאים: רון רשתי ויונתן סלון , שעוזרים לי לספר את הסיפורים שלי.

חינוך גופני
חינוך גופני הוא פעילות חינוך שמטרתה עידוד הפעילות הגופנית. במסגרת מערכת החינוך נעשית פעילות של חינוך גופני מגן הילדים ועד לאוניברסיטה. במסגרתה עוסקים התלמידים בספורט ובהתעמלות.

”אני אוהבת ללמוד דברים חדשים ואני מתכננת לבלות וללמוד עד גיל 120 שנה.“