הטיסה הראשונה שלי הייתה לארץ ישראל

שהנז ורעיה כותבות סיפור
קיבלנו תעודות השתתפות בתכנית
עליתי בשנת 1979 לארץ ישראל עם משפחתי. הטיסה הראשונה הייתה מטהרן (בירת איראן) עם המתנה של שעתיים ולאחר מכן טיסה ישירה לארץ ישראל.
הגענו לתל אביב, הייתה קבלת פנים יפה והיה מאוד מרגש. כל המשפחה שכבר גרה בארץ באו לשדה תעופה. הם מילאו כמה טפסים  ולאחר מכן נסענו לבאר שבע.
בבאר שבע שכרנו דירה במרכז גילת במשך ארבעה חודשים, אחרי זה קבלנו דירה מעמידר.
למדתי באולפן במשך 6 חודשים, לאחר מכן הכרתי את בעלי  ואחרי שנה התחתנו. שנה שלמה גרנו בבית של חמותי  והילד הבכור נולד שם. אחרי שנה עברנו דירה ונולדו לנו עוד ילדים. הילדים גדלו ואני התחלתי לעבוד במשך שנים רבות בגלל המצב הכלכלי.
החיים לא היו פשוטים ועבדנו קשה, היו לנו גם קשיי שפה והיה קשה להתרגל לתרבות של ארץ ישראל. זה היה שונה מאד מהחיים בפרס. לאט לאט עם השנים הסתדרנו והילדים למדו בישיבת וולפסון ולמדו במכללה. הם התחתנו והביאו ילדים ועכשיו אנו נהנים מהנכדים שלנו ומארץ ישראל היפה והמיוחדת.

דיקטטור
שלטון של אדם יחיד המרכז בידו כוח מוחלט