החיים בקיבוץ

אורה כיום
אורה בצעירותה בקיבוץ
"איך חייתי בקיבוץ ואיך אני חייה בקיבוץ" אורה קורלנדר

(עם הורי ואחותי) בקיבוץ כפר- גלעדי, השוכן בגליל העליון.

"כפר גלעדי הוא קיבוץ באצבע הגליל ליד מטולה וקריית שמונה השייך למועצה אזורית הגליל העליון. הקיבוץ מורכב מאיחוד שנעשה בשנות ה-20 וה-30 בין כפר גלעדי, תל חי וקיבוץ טבריה. מדרום לקיבוץ שוכנת כיום מכללת תל חי. (ויקיפדיה).
 פסל "האריה השואג" בכפר גלעדי

לאבי קראו יצחק ארזי, לאמי קראו מרים ארזי, לאחותי קראו: רינה ארזי, לאחר נישואיה היא רינה עובד.
בילדותי לא זכיתי לחיבוק חם של סבא וסבתא כי הם וכל משפחתם נכחדו בשואה.
גדלתי וחונכתי בקיבוץ כפר גלעדי. כמו שנהוג היה באותם הימים בקיבוצים גדלנו בבתי ילדים. את רוב שעות היום שהיתי בבית ספר ובבית הילדים. נפגשנו עם הורינו לארבע שעות, בשעות אחרי הצהריים ולאחר מכן בערב, ההורים לקחו אותנו להשכיבנו לישון בבית הילדים, אז הייתה לינה משותפת בבתי הילדים בקיבוץ.
עוד על החיים בקיבוץ כפר גלעדי ניתן לקרוא בקישור זה באתר של הקיבוץ: כפר גלעדי – עבר, הווה ומה שמתהווה וסיפורי הותיקים בקיבוץ כפר גלעדי בקישור זה שער לסיפורי חברים.
כפר גלעדי סיפורי ותיקים
תמונה 2
במהלך השנים , התחתנתי ונולדו לנו ארבעה ילדים: אייל, רמי, ארז ורחלי. לילדי שהתחתנו נולדו ילדים, נכדי הם: אוריאל, מור, קרן, אליה, גפן וזהר.
זהו סיפור חיי.

בית ילדים
המקום בו הילדים מבלים ברוב שעות היום ואפילו ישנים שם. כיום אין בתי ילדים. בתי ילדים היו רק בקיבוצים.

כפר גלעדי
כפר גלעדי הוא קיבוץ באצבע הגליל ליד מטולה וקריית שמונה השייך למועצה אזורית הגליל העליון. הקיבוץ מורכב מאיחוד שנעשה בשנות ה-20 וה-30 בין כפר גלעדי, תל חי וקיבוץ טבריה. מדרום לקיבוץ שוכנת כיום מכללת תל חי. ויקיפדיה

”"בילדותי לא זכיתי לחיבוק חם של סבא וסבתא כי הם וכל משפחתם נכחדו בשואה." “