הגשמה עצמית

תמונה משותפת
תמונה של יונה
שמחה ומאושרת שאני מגשימה את עצמי גם בלימוד מחשבים.

עבדתי 35 שנה בחברת הייטק עד שפוטרתי עקב צמצומים. אחרי משבר של פיטורין ואי השגת עבודה במקצוע יצאתי ללימודי יזמות עסקית, כדי לדעת איך לפתוח עסק ולעבוד נכון. לאחר הלימודים, התחלתי לעבוד במקצוע שאהבתי במשך כל השנים, והוא אפייה. התחלתי להתמחות בכל הבצקים של התימנים, כגון: סביה, קובנה וזלביות. עבדתי תקופה ארוכה בקייטרינג, אבל הבנתי שלבד זה יותר טוב. הוספתי לתוך המאכלים האלה גם עוגות למיניהן, ובפרט עוגות מבצק שמרים. ועכשיו אני עובדת בזה ונהנית מכל רגע, ומרגישה שאני מגשימה את עצמי.

סבייה תוצרת בית

סבייה תוצרת בית
עוגת שמרים תוצרת בית

בתוספת להגשמה העצמית יש לי תחביב, אני מתעסקת בשזירת תכשיטים, שזה גם דבר שמדבר אליי ואני נהנית מכל רגע.
שרשרת סברובסקי

שרשרת סברובסקי
שרשרת חבל

שרשרת חבל

התנדבות: 1. אני מתנדבת בצבא פעם בשבוע בעוצבת עידן. מחכה בכל שבוע ליום רביעי – שזה פשוט נהדר וממלא אותי. 2. מתנדבת במסגרת פרויקט "מאם לאם" – פרויקט אשר בו אימהות מנוסות תומכות באימהות המתקשות במצבים שלאחר הלידה, במצבים של דיכאון, וחוסר ידע או יכולת לטיפול בעצמה.

עוצבת עידן
בסיס צבאי באזור אלעד (קרוב למקום מגוריי בראש העין)