סבתא המצטיינת במקצוע ההתעמלות

אני ונכדי בבית הספר
אני בגיל 15
אהבתי מאוד להתעמל בבית הספר והצטיינתי בריצה ובקפיצה לרוחק.

שמי רותי שמואל, נולדתי בשנת 1945  בתל אביב. אני משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם נכדי עומר. במפגשים סיפרתי לעומר על חוויות ילדותי. בחרנו להעלות את זכרון מבית הספר שבשכונת נווה צדק. " נווה צדק היא השכונה היהודית הרשמית הראשונה מחוץ לתוואי חומות העיר יפו. השכונה נוסדה ב-1887, כמה שנים לאחר שחומות יפו נהרסו".

למדתי בבית הספר לבנות יחיאלי בשכונת נווה צדק בתל אביב. בית הספר היה קרוב מאוד לביתי. בזכרונותי  מבית הספר "יחיאלי", אני זוכרת בעיקר  את שיעורי התעמלות שבהם הצטיינתי. הצטיינתי בעיקר בסוגי הספורט ריצה וקפיצה לרוחק.

תמונה מתקופת לימודי בבית הספר בשכונת נווה צדק

img_20170303_101706

הצטיינתי בשעורי ההתעמלות, בריצה הייתי מקבלת את המקום ראשון בכל שנה. בקפיצה לרוחק הייתי במקום השני. אהבתי מאוד את שיעורי הספורט בבית הספר.

הזוית האישית

היה לי מאוד נעים ומהנה להשתתף בתכנית הקשר הרב דורי כסבתו של עומר. המפגשים היו מעניינים ומלמדים והם החזירו אותי לתקופת ילדותי. היה לי מאוד נעים בחברת נכדי ובחברת שאר המשתתפים בתכנית וכמובן בחברת של המורה יעל. תודה רבה על החוויה הנעימה.

שמחת זקנתי
תגובה על סיפור או בדיחה שלא מעניינים ומצחיקים.